Fordelene med kaffe på jobben

Veldig mange starter dagen sin med en varm kopp kaffe. Kaffe virker oppkvikkende, og kan gi deg en god start på dagen. I tillegg smaker kaffe også veldig godt, spesielt hvis man har en god kaffemaskin og nykvernede kaffebønner.

Hvordan kan du som arbeidsgiver gjøre dine ansatte fornøyde og mer effektive?

Svaret er kaffe på jobben, om vi skulle ha fulgt rådet til britiske forskere som gjorde en forsking på sammenhengen mellom koffein og feil som gjøres på jobben.

De skriver at koffein ikke bare er en god måte å starte dagen på, men at det også hjelper deg til å gjøre mindre feil. 

Kaffe som er en koffeinholdig drikk, hjelper deg med å holde deg våken og konsentrert i gjennom arbeidsdagen. Ved å ha kaffe på jobben, kan ansatte jobbe mer effektivt, og kvikne til fra de begynner på jobb, til de reiser hjem.


Hvordan gi de ansatte en kaffe de er fornøyde med.

Ikke alle er like glade i kaffe. Derfor er det viktig at alle skal kunne føle seg inkluderte når noen tar seg kaffepause eller bare tar seg en kopp mens de jobber. Ved å investere i en kaffeløsning som gir gode valgmuligheter og variasjon er derfor viktig. Det finnes mange gode løsninger, der de beste er mulighetene for flere forskjellig typer kaffedrikker.

Kaffemaskiner som kan servere vanlig svart kaffe, kaffe latte, cappuccino, kaffe med melk osv., er et veldig godt valg.

 

Trivsel

Ved å ha kaffe på jobben øker trivselen og miljøet. Om det er når man møtes ved kaffemaskinen og slår av en prat med en kollega, eller utforsker forskjellige varianter på maskinen. Kaffe er noe mange kaffedrikkere liker å prate om, da det også kan være en lett samtale-starter for mange.

Kaffe på jobben kan også være en god måte å vise de ansatte at man gir noe tilbake for alt det harde arbeidet de legger inn hver dag på jobb.

Det viser deg da at hvis du som arbeidsgiver vil ha ansatte som er effektive og trives på jobben, burde investere i en god kaffemaskin med gode kaffebønner.