PURO

FAIRTRADE KAFFE

100% Fairtrade kaffe

Av inntektene generert av salg av Puro Fairtrade Kaffe, kjøpes 20 kvadratmeter av regnskog for hver kilo kaffe solgt. Dette bidrar til å ta vare på og beskytte regnskogen, og gi mindre kaffebønder en rettferdig og bærekraftig inntekt. Velg blant våre kaffesorter til din bedrift.

VEIEN TIL GOD KAFFE

Hvorfor velge puro på din arbeidsplass

Puro Fairtrade kaffe er et merke som bryr seg om å gjøre en forskjell. Kaffen kommer fra mindre kaffebønder i Peru, Honduras og Etiopia, som bruker de beste, mest organiske og bærekraftige jordbruksmetodene. 

Puro hjelper å beskytte regnskogene igjennom sitt samarbeid med World Land Trust. 

Hva er The World Land Trust?

The World Land Trust er et fond som aktivt jobber med å kjøpe og beskytte regnskog i områder som er utsatte for nedhogging og ødeleggelse. Organisasjonen jobber med å hjelpe lokale samfunn og landsbyer med bedre jordbruksmetoder som ikke skader regnskogen og områdene rundt regnskogene. 

Fairtrade

Puros forpliktelser til bærekraftighet går lenger enn the World Land Trust. De jobber også tett med alle mindre kaffebønder som Puro kjøper kaffe fra. Ved å aktivt hjelpe de med å finne de beste jordbruksmetodene og hvordan øke utbyttet de høster. Dette for at bøndene skal kunne ta seg bedre betalt, så de kan tjene en rettferdig lønn, og hjelpe familiene og samfunnet sitt på en god måte. 

Karbon Balansert

Siden 2016, har Puro jobbet på veien mot null karbon utslipp. Ved å forsikre seg om at utslippene fra dyrking, transport og brenning av bønnene er balansert karbon kompensert av REDD+.

Gjør ingen kompromiss

Når du velger Puro Fairtrade kaffe velger du ikke bare en premium kaffe, men du velger også å gjøre en positiv innvirkning på miljøet og samfunn rundt om i verden. 

Vil du prøve Puro?

Puro har smaker fra den søte og fruktige Puro FINO til den milde og lette Puro NOBLE. Prøv Puro på din arbeidsplass!

Puro Fairtrade
og Statistikk

Puro Fairtrade Kaffe jobber mot en bedre fremtid. Ved å redde regnskog og plante flere trær, bruker Puro 2% av inntekt generert av salg til å beskytte regnskogen.

Her er noen av tallene fra hvordan Puro har gjort det frem til 2023.

ØNSKER DU ET TILBUD?

Ring Kaffebryggeriets hovedkontor på

Eller legg igjen din informasjon, så tar vi kontakt via telefon eller e-post